Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet33g40kcal7g0g1.3g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g23g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g3.8g2kcal0.2g0.2g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g6.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g190kcal20g7.6g8.4g0g
Valittu annoskoko135g95kcal10g3.8g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna68g47kcal5g1.9g2.1g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045