Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 33g11kcal0.2g1.8g0g0.5g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Perunajauhot,rainbow2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g88kcal0.4g20g0g1g
Valittu annoskoko136g44kcal0.2g10g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna68g22kcal0.1g5g0g0.3g
Arvot/100g100g33kcal0.1g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928