Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton101g144kcal12.1g0g10.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.9g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g91kcal3.2g1g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g608kcal31.2g3g51g0g
Valittu annoskoko136g304kcal15.6g1.5g25.5g0g
Annoskoko puolitettuna68g152kcal7.8g0.8g12.8g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703