Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 113g220kcal21g0g15.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot23g65kcal3.2g0.2g5.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g571kcal48.4g0.6g42.2g0g
Valittu annoskoko136g286kcal24.2g0.3g21.1g0g
Annoskoko puolitettuna68g143kcal12.1g0.2g10.6g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.2g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285973