Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g115kcal3.4g23.4g0.4g1.2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.7kcal0.4g0.7g0.2g0g
Maitosuklaa 29g158kcal3g14.7g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g948kcal17.8g129g38.8g2.4g
Valittu annoskoko137g474kcal8.9g64.5g19.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna68g237kcal4.5g32.3g9.7g0.6g
Arvot/100g100g347kcal6.5g47.3g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419