Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g250g707kcal11.5g78.5g37.7g13.7g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sipulikuutiot rainbow200g20kcal3g3g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]300g990kcal81g0g72g0g
Kananmuna kuoreton200g286kcal24g0g20g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g4760kcal258.6g186.8g320.4g36.2g
Valittu annoskoko1360g2380kcal129.3g93.4g160.2g18.1g
Annoskoko puolitettuna680g1190kcal64.7g46.7g80.1g9.1g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574