Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton1007g1441kcal120.9g0g100.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl168g571kcal3.4g5g58.8g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g17g123kcal0g0g13.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g151g907kcal31.7g10g81.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g6082kcal312g30g509g0g
Valittu annoskoko1360g3041kcal156g15g254.5g0g
Annoskoko puolitettuna680g1520kcal78g7.5g127.3g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703