Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g49g151kcal5.9g27.8g2g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)4g36kcal0g0g4g0g
Kanasuikaleet kariniemi200g222kcal46g0g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1041g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g8.8g25kcal1.8g0.4g1.8g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka56g46kcal1.9g10.6g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2728g972kcal112g79.4g24.8g4g
Valittu annoskoko1364g486kcal56g39.7g12.4g2g
Annoskoko puolitettuna682g243kcal28g19.9g6.2g1g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207