Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Sokeri 408g1656kcal0g407.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 240g792kcal4.8g7.2g84g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Ruokasooda 6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6g19kcal0.7g3.6g0.4g1.7g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g10599kcal127.6g1385g497.8g30.6g
Valittu annoskoko1368g5299kcal63.8g692.5g248.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna684g2650kcal31.9g346.3g124.5g7.7g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465