Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)2.9g11kcal0g0.2g1.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.8g31kcal1.1g6.2g0.2g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g29g29kcal3.5g0.8g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g155kcal9.6g15.4g6.4g1g
Valittu annoskoko137g78kcal4.8g7.7g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna69g39kcal2.4g3.9g1.6g0.3g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401