Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g2.9g1.4kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Basilika, tuore 8.8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Chili paprika punainen2.9g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g53g98kcal1.4g0.6g10.2g1.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8.8g34kcal2.9g0g2.5g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g2.2g18kcal0g0g2g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g57g54kcal1.7g11.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g423kcal13.2g26g30g4g
Valittu annoskoko137g212kcal6.6g13g15g2g
Annoskoko puolitettuna69g106kcal3.3g6.5g7.5g1g
Arvot/100g100g154kcal4.8g9.5g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292