Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 25g80kcal2.9g14.9g0.5g1.4g
Auringonkukansiemen 22g130kcal5g2.8g10.8g1.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.6g44kcal1.8g0.5g3.8g0.8g
Mustaherukka 55g32kcal0.6g4.3g0.2g3.2g
Banaani, kuorittu 29g25kcal0.3g5.2g0.1g0.5g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g622kcal21.2g55.4g30.8g14.4g
Valittu annoskoko137g311kcal10.6g27.7g15.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna69g155kcal5.3g13.9g7.7g3.6g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.2g11.2g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428075