J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1093g389kcal1.7g77.7g1g21.9g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g202g789kcal0g198.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g2356kcal3.4g552g2g43.8g
Valittu annoskoko1376g1178kcal1.7g276g1g21.9g
Annoskoko puolitettuna688g589kcal0.9g138g0.5g11g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403