Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g24g174kcal0.2g0.2g19g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g12g7.1kcal0.4g0.9g0.2g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.2g21.7g0.4g1.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.4g5.3kcal0.3g0.2g0.3g0.4g
Marianne crush 150g18g77kcal0.2g15.4g1.5g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1g7kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.7g3.1kcal0g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g1052kcal14g135.4g48.8g3.6g
Valittu annoskoko138g526kcal7g67.7g24.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna69g263kcal3.5g33.9g12.2g0.9g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49.1g17.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050