Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 47g242kcal7.7g0g23.8g0g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Pasta Torino tumma39g137kcal7g23.1g1.5g2.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g819kcal30.8g49.2g55g5.2g
Valittu annoskoko138g410kcal15.4g24.6g27.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna69g205kcal7.7g12.3g13.8g1.3g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201