Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu545g686kcal59.9g1.6g49g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki501g280kcal42.6g25g1g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g200g5.6kcal0g1.2g0g0.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g90g541kcal18.9g5.9g48.7g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g3753kcal244g67.8g278.8g1.6g
Valittu annoskoko1386g1876kcal122g33.9g139.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna693g938kcal61g17g69.7g0.4g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.4g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752