Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 117g849kcal1.4g0.5g95.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl234g795kcal32.7g131g15.7g25.7g
Sokeri 99g404kcal0g99.3g0g0g
Mansikka 585g272kcal2.9g49.1g1.2g11.1g
Raparperi 351g118kcal2.4g19.3g0.4g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g4875kcal78.8g598.4g224.8g83.4g
Valittu annoskoko1386g2438kcal39.4g299.2g112.4g41.7g
Annoskoko puolitettuna693g1219kcal19.7g149.6g56.2g20.9g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557