Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)8.8g6kcal0.1g1.3g0g0g
Emmental, punaleima 17%1.8g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g3.5g3kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g28kcal1.4g3g1g0g
Valittu annoskoko14g14kcal0.7g1.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.4g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g100kcal5g10.6g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629