Piupaun ananaspiirakkal

30 cm halkasija piirakkavuoka.

Sekoita murotaikina ainekset (venhäjauho, sokeri ja leivinjauho) keskenään pehmeään voihin ja levitä piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Valuta mehut ananaksista ja sekoita loput täyteainekset keskenään ja kaasa vuokaan.

n. 20 min 200 asteisessa uunissa..

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Troopm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g97kcal1.2g9.6g6.2g0.2g
Valittu annoskoko14g48kcal0.6g4.8g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g24kcal0.3g2.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g341kcal4.2g33.8g21.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293949