Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g2.1g7.3kcal0.1g1.5g0.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g2.1g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%2.1g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 7.3g3.4kcal0g0.6g0g0.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g38kcal0.6g5.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g19kcal0.3g2.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.2g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g132kcal2.1g19g4.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397