Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.4g2kcal0.1g0.4g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g1.8g4.3kcal0.2g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g14kcal0.6g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko14g7kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.1g3.5g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271070