Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio7.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g50kcal1.4g6.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko14g25kcal0.7g3.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.4g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g177kcal4.9g23.2g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412