Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g14kcal0g3.4g0g0g
Valittu annoskoko14g7kcal0g1.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0g0.9g0g0g
Arvot/100g100g50kcal0g11.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207