Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g4.4g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot Apetit0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g59kcal2.6g7.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko14g30kcal1.3g3.6g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.7g1.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g206kcal9g25g7.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589