Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1.9g8kcal0g1.6g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g109kcal1.2g14g5g0.2g
Valittu annoskoko14g55kcal0.6g7g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g27kcal0.3g3.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g385kcal4.2g49.3g17.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050