Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g36kcal4g0.4g2g0.2g
Valittu annoskoko14g18kcal2g0.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal1g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g125kcal13.9g1.4g6.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176