Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 10g11kcal2.3g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g57kcal4.6g1.2g3.4g0g
Valittu annoskoko15g28kcal2.3g0.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.2g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g196kcal15.9g4.1g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744