JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)2.3g5.2kcal0.1g0.9g0.1g0g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.4g10kcal0.8g0g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.2g18kcal1.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g69kcal4.6g2.2g4.6g0g
Valittu annoskoko15g34kcal2.3g1.1g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal1.2g0.6g1.2g0g
Arvot/100g100g234kcal15.6g7.5g15.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075