Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki2.3g6.1kcal0.3g0.1g0.5g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g19kcal0.8g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko15g10kcal0.4g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal2.7g4.7g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468