Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton11g16kcal1.3g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6.2kcal0g0.1g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.7g10kcal0.3g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g66kcal3.2g0.4g5.4g0g
Valittu annoskoko15g33kcal1.6g0.2g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.8g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g223kcal10.7g1.3g18.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703