Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy40g212kcal3.2g12.8g16.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1104kcal10.4g31.6g103.6g0g
Valittu annoskoko140g552kcal5.2g15.8g51.8g0g
Annoskoko puolitettuna70g276kcal2.6g7.9g25.9g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003