Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow38g131kcal3g29.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g625kcal34.8g61g26.6g2.2g
Valittu annoskoko141g313kcal17.4g30.5g13.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna70g156kcal8.7g15.3g6.7g0.6g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728