Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka38g115kcal3.6g22.9g0.8g5.6g
Mustikka75g25kcal0.4g4.8g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana283g632kcal8.4g76g32.2g16.2g
Valittu annoskoko142g316kcal4.2g38g16.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna71g158kcal2.1g19g8.1g4.1g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277