Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Hirvenjauheliha oma saalis31g35kcal6.9g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g142kcal16g8g5g4.6g
Valittu annoskoko142g71kcal8g4g2.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna71g36kcal4g2g1.3g1.2g
Arvot/100g100g50kcal5.6g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407