Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g21g73kcal1g14.6g1.3g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g21g29kcal1.1g4g0.9g0g
Vispikerma Flora 20%21g46kcal0.6g1g4.2g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Mansikka 73g34kcal0.4g6.1g0.1g1.4g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka5.2g2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g377kcal6.4g54.4g13g2.8g
Valittu annoskoko142g188kcal3.2g27.2g6.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna71g94kcal1.6g13.6g3.3g0.7g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397