Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)30g114kcal0.2g2g12g0g
Vehnäjauho, sunnuntai90g315kcal10.8g64g1.9g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g300g300kcal36g7.8g14.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2826g1592kcal99g157.2g64.6g10.4g
Valittu annoskoko1413g796kcal49.5g78.6g32.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna707g398kcal24.8g39.3g16.2g2.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401