Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%350g420kcal10.2g15.8g35g0g
Philadelphia Light tuorejuusto175g333kcal13.7g6g28g0g
Parsakaali brokkoli 876g307kcal40.5g17.1g2.6g21.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.8g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g2150kcal130.2g83.4g131.4g43.8g
Valittu annoskoko1414g1075kcal65.1g41.7g65.7g21.9g
Annoskoko puolitettuna707g538kcal32.6g20.9g32.9g11g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484