Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Sokeri 256g1039kcal0g255.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai294g1028kcal35.2g208.4g6.2g8.8g
Voi 226g1638kcal2.7g0.9g183.6g0g
Maito, Kevyt151g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 301g135kcal0.6g28.4g0.3g5.4g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g8425kcal129.2g1034.6g418.8g28.6g
Valittu annoskoko1416g4213kcal64.6g517.3g209.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna708g2106kcal32.3g258.7g104.7g7.2g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760