Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.8g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g352kcal25.4g9.6g22.4g3g
Valittu annoskoko143g176kcal12.7g4.8g11.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna71g88kcal6.4g2.4g5.6g0.8g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773