Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g1104kcal13.2g144.4g51.8g3.2g
Valittu annoskoko142g552kcal6.6g72.2g25.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna71g276kcal3.3g36.1g13g0.8g
Arvot/100g100g388kcal4.6g50.7g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465