Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 160g1164kcal1.9g0.6g130.4g0g
Sokeri 239g969kcal0g238.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)160g202kcal17.6g0.5g14.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g894kcal26.6g182.5g3.1g9.1g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen120g40kcal4g5.9g0g0g
Raparperi 449g151kcal3.1g24.7g0.4g6.3g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g7063kcal107.6g959g296.6g31g
Valittu annoskoko1424g3532kcal53.8g479.5g148.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna712g1766kcal26.9g239.8g74.2g7.8g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897