Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha318g528kcal60.5g0g31.8g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g159g216kcal8.3g40.4g2g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 796g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Korppujauho 5.6g20kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu96g120kcal10.5g0.3g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g1818kcal161.6g95.6g86.4g10.2g
Valittu annoskoko1424g909kcal80.8g47.8g43.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna712g455kcal40.4g23.9g21.6g2.6g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468