Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit225g59kcal2g10.8g0.7g5.2g
Peruna, keskikokoinen 60g394g236kcal5.9g51.2g0.4g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Nakki,popsi grillinakki225g583kcal27g12.6g47.3g0.5g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g5.6g37kcal0g0g4.2g0g
Maustepippuri, annos 1g5.6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g1859kcal71.2g149.4g107.8g18.4g
Valittu annoskoko1424g930kcal35.6g74.7g53.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna712g465kcal17.8g37.4g27g4.6g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468