Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g13g7.5kcal0.5g0.9g0.2g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.5kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Marianne crush 150g19g81kcal0.2g16.1g1.6g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.8g3.3kcal0g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g1105kcal14.8g141.8g51.2g3.8g
Valittu annoskoko145g552kcal7.4g70.9g25.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna73g276kcal3.7g35.5g12.8g1g
Arvot/100g100g381kcal5.1g48.9g17.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050