Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 38g85kcal7.1g0g6.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g300kcal16.6g17.4g18.2g1.4g
Valittu annoskoko145g150kcal8.3g8.7g9.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna73g75kcal4.2g4.4g4.6g0.4g
Arvot/100g100g103kcal5.7g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082