Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g47g8kcal0.9g1g0.1g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g26g73kcal5g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g304kcal12.6g3.2g26.2g0g
Valittu annoskoko146g152kcal6.3g1.6g13.1g0g
Annoskoko puolitettuna73g76kcal3.2g0.8g6.6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102