Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali964g203kcal11.6g32.8g1.9g20.2g
Hirvenjauheliha oma saalis321g360kcal70.7g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Voi 18g131kcal0.2g0.1g14.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g1464kcal167.4g80.6g53g46.8g
Valittu annoskoko1458g732kcal83.7g40.3g26.5g23.4g
Annoskoko puolitettuna729g366kcal41.9g20.2g13.3g11.7g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407