Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g329g2961kcal0g0g328.9g0g
Tomaattimurska 4386g1290kcal24.6g232.5g8.8g83.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4386g7456kcal833.3g0g438.6g0g
Sipuli (kuorittu)548g148kcal7.1g26.3g1.1g9.3g
Valkosipuli 219g238kcal17.3g35.7g1.3g4.6g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 22g61kcal2.4g8.4g0.7g5.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g55g203kcal7.1g34g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24712kcal1783.6g673.8g1566.4g206g
Valittu annoskoko10000g12356kcal891.8g336.9g783.2g103g
Annoskoko puolitettuna5000g6178kcal445.9g168.5g391.6g51.5g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773