Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Rasvaton maito valio75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g24g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g517kcal15.6g67g20g1.8g
Valittu annoskoko146g258kcal7.8g33.5g10g0.9g
Annoskoko puolitettuna73g129kcal3.9g16.8g5g0.5g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412