Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 429g119kcal5.1g17.4g0.9g9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g215g204kcal42.9g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 715g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 16g48kcal1.5g2.1g3.7g0.3g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Voi 14g104kcal0.2g0.1g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g988kcal101.2g46g35.6g21g
Valittu annoskoko1460g494kcal50.6g23g17.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna730g247kcal25.3g11.5g8.9g5.3g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834